Thursday, May 26, 2011

Rabarberi-purukook


VAJA LÄHEB:
200g võid
150g suhkurt
1 muna
4sl hapukoort
400g jahu
0,5tl küpsetuspulbrit

7dl rabarbereid
5sl suhkurt

Purukate:
4dl jahu
1tl küpsetuspulbrit
150g suhkurt
125g võid

TEE NII:
Sulata või ja pane jahtuma, kui või on jahtunud klopi sellesse suhkur.
Lisa muna, hapukoor, sega läbi ja lisa jahu ning küpsetuspulber.
Nüüd on kergem juba käega segada. Kui oled saanud ühtlase taignamassi, siis vormi see paberiga kaetud küpsetusplaadile, nii et servad oleks pisut üles.
Aseta põhjale puhastatud ja tükeldatud rabarber ning raputa see üle suhkurga.
Purukatte tegemiseks pane kaussi kõik koostisosad ja näpi sõrmedega see purutaoliseks massiks, raputa koogile
Küpseta 225 kraadi juures u 30-40 min

No comments:

Post a Comment