Saturday, October 24, 2009

Šokolaadi- õunakook


Retsepti sain Sille toidublogist.
Ülimaitsev ja lihtne teha :)
Kõrvale serveerisin vahukoort (mis on värvuselt beezikas, kuna tegin selle demerara suhkrut kasutades), vanilje jäätist ja fariinisuhkrus marineeritud õunaviilud.

VAJA LÄHEB:
2 dl jahu
100 g tumedat shokolaadi (Bitter)
100 g võid
0,5 tl küpsetuspulbrit
5 dl väikseid õunatükke
4 muna
2 dl suhkut (ma panin 1,5 dl suhkurt)
1 tl vaniljesuhkrut


TEE NII:
Sulata šokolaad ja või.
Vahusta munad ja suhkur
Sega omavahel kokku jahu, küpsetuspulber ja vaniljesuhkur ning lisa need muna suhkru massile.
Lisa juurde õunatükid ning kõige lõpuks ka šokolaadi või segu.
Vala saadud taigen 26-28cm läbimõõduga koogivormi ja küpseta 180 kraadi juures umbes 45-50 minutit :)

No comments:

Post a Comment