Friday, May 22, 2009

Potipirukas kanaga



Ka see retsept on saadud Nigella kokasaatest. Väga mõnusad ja head pirukad on, kui neid pirukateks nimetada saab :D
Väga toitvad on ka :)

VAJA LÄHEB:
küüslauguõli
3 viilu peekonit
125g sampinjone
250g kondita /nahata kanatükke
300ml vett
2,5 spl jahu
1-1,5 tl võid
tüümiani
lehttaigent
kanapuljonikuubik

TEE NII:
Prae küüslauguõlis tükeldatud peekon ja seened.
Pane kanatükkidele jahu ja paneeri.
Lisa peekoni ja seente juurde võid, seejärel kuumuta kanatükid koos peekoni ja seentega.
Lisa vesi ja puljongikuubik ja tüümian (võib olla nii värske kui ka kuivatatud).
Lase haududa umbes 5 minutit.
Pane kanatäidis pisikestesse pottidesse v vormidesse ja tee poti ääred veega märjaks.
Vooderda ääred lehttaignaga ja kata seejärel taignaga kogu pott.
Küpseta 220 kraadi juures 20 minutit.

No comments:

Post a Comment