Sunday, September 27, 2009

Cannelloni'd



Elus esimest korda tegin täidetud cannellone. Isutas juba ammu proovima. Täidise tegin täitsa oma fantaasiat kasutades ja välja tuli väga hea- üle ootuste hea isegi :)
Neile kes ei tea mis on cannelon'id siis need on suured seest tühjad makaronid :)
Välja näevad sellised:

Tegin siis nii:

VAJA LÄHEB:
üks pakk cannelloni makarone
paprika
päikesekuivatatud tomatid
sinki (kasutasin suitsu sinki)
toorsuitsu peekonit (võib ka muud kasutada)
sibulat
küüslauku
sampinjone (kasutasin konserveeritud seeni)
värsket basiilikut
riivitud juustu
rõõskakoort (kasutasin kohvikoort)
ja natuke tomatipastat.
maitseaineid.

TEE NII:
haki kõik asjad peale küüslaugu nii pisikeseks kui võimalik, siis on torukesi lihtsam täita.
Prae sink ja peekon. Lisa sinna pressitud küüslauk.
Eraldi prae läbi ka sibul, paprika, päikesekuivatatud tomatid ja seened.
Vala kõik kokku, lisa sinna basiilik ning natuke koort ja tomatipastat- niipalju et see ülejäänud koostisosad seoks ühtseks massiks. Kuumuta läbi.
Täida torud selle massiga ning lao ahjupannile ritta.
Sega kokku riivjuust ja koor ning vala täidetud torukeste peale.
Küpseta ahjus 200 kraadi juures 35-45 minutit :)
Sereerimiseks sobib väga hästi porgandi ananassisalat:)

No comments:

Post a Comment