Friday, June 5, 2009

Tatra-hakklihahautis


VAJA LÄHEB:

2 dl tatart
4 dl vett
2 porgandit
1 sibul
300 g hakkliha
2 tomatit
1 paprika
soola
pipart
tomatipastat

TEE NII:

Vala tatar potti, pane juurde pisut õli ja sega tatar õliga kokku. Vala peale vesi. Keeda tatar vees pehmeks ja maitsesta soolaga.
Prae hakkliha, maitsesta soola, pipra ja kui tahad siis ka muude maitseainetega.
Vala hakkliha valminu tatra hulka.
Prae koos sibul ja porgand, vala ka need tatra hulka.
Viimasena prae tomat ja paprika ja vala needki potti kõigega kokku.
Vajadusel maitsesta veel.
Vala hulka pisut tomatipastat, ise kasutasin Salvesti teravamaitselist tomatipastat.
Lase haududa u 3-4 minutit, sega aeg-ajalt.

2 comments:

  1. Kuidas see roog tundus? Olen ka mõelnud seda proovida aga pole veel selleni jõudud.Pildi peal tundub igatahes ahvatlev!

    ReplyDelete
  2. absoluutselt mega :) parim asi mis ma tatrast söönud olen :) meie perele väga meeldis :)

    ReplyDelete