Friday, June 5, 2009

Müsli


Nägin Nigella kokasaates, kuidas müslit tehti ja oi milline tahtmine tekkis seda proovida, nii ma siis tegingi seda :) Ja täitsa hea tuli.

Kuna see müsli ei sisalda säilitusaineid siis säilib see umbes nädala

VAJA LÄHEB
300g maapähkleid (kasutasin koorimata pähkleid)
25g kakaod (u 2,5sl)
450g kaerahelbeid
120g seesamiseemneid
120g kooritud päevalilleseemneid
175g õunakastet (võib kasutada apelsinikastet)
1tl jahvatatud ingverit
2tl jahvatatud kaneeli
4sl mett
100g pruuni suhkurt
2tl päevalilleõli (mina kasutasin Olivia taluvõimaitselistõli)
1tl soola
120g pruuni- v kuldset siirupit

TEE NII:
Sega kuivained kokku.
Teise kaussi sega kokku vedelad ained.
Siis sega kõik kokku, aseta ahjupannile, laota laiali.
Küpseta 40 minutit 170 kraadi juures.
Peale 20 minutit sega pisut.

No comments:

Post a Comment