Tuesday, August 25, 2009

Kakaotort

VAJA LÄHEB:
1 pakk Vilma Erika kakaotordipulbrit
100g hapukat moosi
50ml mahla
Kaunistamiseks marju

Kreem:
150g tumedat Bitteri sokolaadi
80ml piima
100g võid
350g tuhksuhkrut
1tl vanillisuhkurt
soola

TEE NII:
Küpseta Erika tordipulbrist vastavalt õpetusele tordipõhi. lase jahtuda ja lõika kaheks kihiks.
Kihid immuta mahlaga. Kreemi valmistamiseks sulata vesivannis sokolaad ja lase jahtuda, lisa sokolaadile piim, tuhksuhkur, pehme või, vanillisuhkur ja sool ning vahusta alguses aeglaselt 2 min ja siis max kiirusega 5 minutit. Määri tordi alumisele kihile moosi ja sinna peale kreemi, sinna peale aseta teine tordipõhja kiht. Tordi pind kata ülejäänud kreemiga ja kaunista marjadega

No comments:

Post a Comment