Sunday, June 19, 2011

Kohupiima potšikud



Mulle just meeldivad sellised kohupiimapallid, mis ei ole kujult ideaalsed, kuna need nurgad ja ääred on siis nii mõnusad ja krõbedad :P

VAJA LÄHEB:
400g (Ricota) kohupiima
3muna
8spl suhkurt
(apelsinisuhkurt v sukaadi)
600g jahu
1,5tl küpsetuspulbrit
15-17spl piima
1 pudel toiduõli

TEE NII:
Vahusta munad ja suhkur.
Lisa kohupiim ja kui tahad siis ka apelsini suhkur või sukaad.
Siis lisa jahu ja küpsetspulber ning piim, vaheldumisi, vahepeal segades.
Taigen peab tulema suhteliselt paks.

Kuumuta õli potis tuliseks.
Kahe lusika abil tõsta pisikesed pallid õlisse küpsema, vahepeal keera palle, kui on ilusad pruunid tõsta sõelale, mis on vooderdatud majapidamispaberiga, nõrguma.
Kui pallikesed on pisut jahtunud, raputa üle tuhksuhkurga

No comments:

Post a Comment