Friday, January 8, 2010

Magusad mandlid


Olen alati tahtnud teada kuidas neid tehakse, kuna need Olde Hansa mandlid on lihtsalt super :) Aga nagu karta võiski, ei avalikustata seda retsepti, nii tulebki siis leppida analoogiga, mis ei ole ka sugugi halb :)
Retsepti sain Ragne blogist :)

VAJA ON:
1dl suhkurt
1tl jahvatatud kaneeli
0,5tl jahvatatud nelki
0,5tl jahvatatud muskaatpähklit
0,5tl kardemoni
0,5tl soola
1munavalge
1,5spl vett
300g terveid mandleid

Kate:
1tl kaneeli
2tl kakaod
2tl suhkurt

TEE NII
Sega omavahel suhkur ja maitseained ja sool, lisa kergelt läbiklopitud munavalge ja vesi. Sega. Lisa segule mandlid ja sega niikaua kuni mandlid on maitseaine- ja munavalgeseguga koos.
Laota mandlid küpsetuspaberile ja pane ahju. Ahju temp peaks olema 175 kraadi. Mandlid las olla ahjus u 30-45 min, päris alguses sega mandleid et nad küpsetuspaberile kinni ei jääks.
Võta mandlid ahjust ja raputa üle kattega. Lase jahtuda.

No comments:

Post a Comment