Friday, May 22, 2009
Väikesed Itaalia tomatipirukad
Minu suve lemmikud suupisted, mida rõõmuga pakun ka oma külalistele :)
VAJA LÄHEB:
ühte rulli lehtaigent
200g küüslaugu toorjuustu
1 dl maitsestata jogurtit (mina panin tunde järgi ja arvatavasti natuke rohkem, saab katet ju koguseliselt rohkem :D)
kirsstomateid- mina panin tavalisi kuna need on mahlasemad
värsket basiilikut
soola ja pipart
TEE NII
rulli taigen lahti, natuke võid ka õhemaks rullida
sega kokku toorjuust ja jogurt
lõika taignast kas ümmargused v ruudulised tükid
määri segu suhteliselt paksult taignale
pane segule tomativiil
raputa peale soola ja pipart
pane ahju 225 kraadi juurde u 10 min
raputa valmis pirukatele värsket basiilikut
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment