Friday, May 22, 2009
Kohupiima- kirsikook
VAJA LÄHEB:
Taigen:
1pk Erika tordipulbrit ( kui seda saada ei ole, siis aitab ka Juubeli tordipulber, sinna lisa natuke kakaod vaid)
150g tavalist võid
Täidis:
400g rasvatut kohupiimapastat
2 muna
1dl suhkrut
1tl vanillisuhkrut
1purk kirsikompotti (460g) või 3dl külmutatud kirsse
TEE NII:
Valmista näppudega tordipulbrist ja võist purutaoline mass.
Sega kokku kohupiim, munad, suhkrud.
Nõruta kirsikompott/sulata ja nõruta külmutatud kirsid.
Sega kirsid kohupiima hulka.
Puista 2/3 taignast koogivormi (läbimõõduga 24cm)
Vala peale kohupiimamass ja vala ülejäänud puru sinna peale.
Küpseta 30 min 200kraadi juures
JAHUTA!
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment