Thursday, October 8, 2009
Kuumšokotopsid ehk chocohotopots
VAJA LÄHEB:
100g võid+ 1spl võid (magedat)
135g sokolaadi (mõrudat- kakao sisaldus võiks olla vähemalt 60%) (ise kasutasin Fazeri küpsetussokolaadi)
2muna
150g suhkurt (panin 100g ja isegi siis oli väga magus)
3spl jahu
TEE NII:
Sulata või ja sokolaad. Lase jahtuda.
Määri pisikesed ahjuvormid võiga- selleks ongi vajalik retseptis mainitud 1spl võid.
Klopi lahti munad ja lisa suhkur- Klopi läbi ja lisa jahu ning sega.
Lisa sinna hulka sulatatud sokolaad- sega kuni oled saanud ühtlase massi.
Vala see vormidesse ja küpseta ahjus 200 kraadi juures u 20min- kuni pind on krõbe, aga seest on vedelalt kreemjas :)
Ülihea magustoit :)
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment